esad hasanovic

Esad Hasnović pobedio na trci u Čačku
 
Srpski reprezentativac iz kragujevačkog Radničkog Esad Hasanović pobedio je u trci Lige Srbije u Čačku održanoj na stazi u selima Prijevor, Miokovci i Trbušani.
Hasnović je na cilj posle 88 km vožnje stigao u vremenu 2:30,42 časa i odsprintao druga iz reprezentacije i kluba Žolta Dera. Treće mesto, što je veliko i prijatno iznenađenje, osvojio je najbolji srpski vozač na planinskom biciklu Bojan Đurđić čiji je matični klub Radnički iz Kragujevca a ovu sezonu vozi u majici Salkano tima iz Turske. Imao je 2,56 minuta zaostatka za Hasanovićem!
Na istoj stazi u konkurenciji juniora, prva dva mesta pripala su biciklistima čačanskog Borca Stefanu Stefanoviću (2:26,42) i Borisu Simonoviću koji je imao tri sekunde slabije vreme. Treći je stigao Luka Kotur iz Partizana sa 11 sekundi zaostatka.
Kadeti su se nadmetali na stazi od 64 km i  prva dva mesta pripala su reprezentativcima koji su se upravo vratili sa trke ASVO jugentur. Pobedio je Milan Bogdanović (Železničar MBN) sa vremenom 1:56,33 časa. Dušan Rajović iz Metalca na drugom mestu imao je 18 sekundi zaostatka, dok je Slobodan Selaković iz valjevskog Bobe na trećoj poziciji imao 1,09 minuta slabije vreme.
Kadeti su vozili na stazi od 32 km i pobedio je Aleksa Radivojević (Boba, Valjevo) ispred druga iz kluba Jovana Jovanovića, dok je treći stigao Dimitrije Đolai Žarković iz subotičkog Spartaka.

 

Povezana vest:  Danska Srbima nije donela sreću