bsb popov sa najboljim ekipamaPetica za rad BS Beograda

Rad Biciklističkog saveza Beograda (BSB) u 2013. delegati 11 klubova i organizacija ocenili su čestom „peticom“ na godišnjoj Skupštini BSB održanoj u hotelu „Dom“ u Beogradu.
– Program smo prošle godine ispunili, ali BSB ne bi mogao sam, mnogo su pomogli i sami klubovi koji su se uključili u organizaciju brojnih takmičenja – rekao je Nebojša Popov predsednik BS Beograda.- Uz nas je u svakoj akciji bio i Sekretarijat za sport i omladinu Beograda koji izuzetno podržava programe BS Beograda vezane za rad a najmlađima i školarcima.
Program rada za 2014. usvojen je uz veoma konstruktivnu raspravu i predloge. Istaknuto je da će u ovoj godini biti više akcija a prioriteti su međunarodna trka „Beogradski trofej Milan Panić“ i „Kup Beograda“ za vozače izpod 13 godina. Rad sa najmlađima će i dalje ostati glavni zadatak BS Beograda i klubova. Krajem maja obeležiće se i 130 godina biciklizma u Beogradu i Srbiji.
Godišnja Skupština BSB imala je i svečani karakter. Dodeljena su priznanja najboljim biciklistima i bicklistkinjama ispod 13 godina u ukupnom plasmanu za 2013. Kod dečaka, trofeje BS Beograda dobili su Teodor Bajević Stanković (Avalski soko), Stevan Jovanov (Čukarički) i Vidak Blažić (Crvena zvezda) a kod devojčica Vanja Milić (Čukarički), Marija Pavlović (Policajac) i Nevena Mihajlović (Čukarički).
Ekipno, najuspeniji su bili poletarci Crvene zvezde ispred Čukaričkog i Avalskog sokola.

Povezana vest:  Stević peti u drugoj etapi druge trke „Oko Kine“