CUBRIC SA BICKLISTIMA METALCA TRENING TRKAKraljevčani na čelu trening trke

Blizu 50 biciklista iz CCN Metalca, Kragujevca, čačanskog Borca, niškog Železničara MBN, Partizana, Novog Pazara… okupilo se na trening trci „Otvaranje sezone“ u organizaciji kraljevačkog CCN Metalca na zahtevnoj stazi od oko 100 km od Ružica Brda na starom putu za Čačak, preko Kaone, Guče, Jelice i Čačka ponovo do Ružica Brda.
– Napravili smo odličan trening sa veoma dobrim prosekom 40 km na čas i bez ikakvih problema završili trku. Zahvalio bih se za dobro obezbeđenju na motoru Peri Stojanoviću bivšem biciklisti kao i ostalim biciklističkim radnicima iz klubova Partizan, Železničar, Ciklomanije iz Kragujevca, Trnave iz Novog Pazara i Borca kao i malobrojnim veteranima koji su došli da uveličaju druženje i učine trku još interesantnijom – kaže Radiša Čubrić šef struke u CCN Metalcu. Dominirali su vozači CCN Metalca Miladinović, Čukić i Rajović, ali po obroncima brda Kaone i Jelice stalno sa njima su bili vozači Partizana Ambruš i Ćatović, da bi se kasnije pridružili u borbu za visoke pozicije i vozači iz Železničara MBN i Borca !
Čubrić je po završtku dobio i informaciju iz Belgije gde je na jakoj juniorskoj trci startovala talentovana biciklstikinja CCN Metalca Jelena Erić:
– Solidno je počela belgijsko – holandsku turneju koja će trajati skoro mesec dana – obavestio je Čubrić.- U belgijskom gradu Koksijede u kružnoj trci na 40 km u konkureniji 78 juniorki zauzela 15. mesto i zadovoljna je, obzirom, kako mi je rekla, da je stigla u posledi čast na start. Ispored glavne grupe bilo je deset takmičarki u begu. Na ovim trkama voziće u dresu CCN Metalca i pokušavamo da sprovedemo na najedekvatniji način logistiku odlaženja na trke jer je trenutno, bukvalno – sama. „Juri“ sponzora koji će da joj pomogne za troškove na trkama koje su od izuzetnog značaja za dalji tok sezone!

Povezana vest:  Kasa za petama Deru, Kozomara treći