lucani seniorke pistoljAna Bukvić i Marko Radović mirne ruke Lučanima

Ana Bukvić iz ekipe „Aleksa Dejović“ iz Užica i Marko Radović, strelac borskog Metalca osvojili su titule na Prvenstvu Centralne Srbije „A“ program standardnim vazdušnim pištoljem na strelištu kluba Dragačevo iz Guče u Lučanima. Oba juniorska zlatna trofeja pripala su strelcima užičkog „Alekse Dejovića“ Vitomiru Tucoviću i Milici Slović. Dve medalje osvojile su takmičarke „Alekse Dejovića“ Marija Šunjevarić koja je bila druga i za seniorke i za juniorke i Tijana Slović koja ima dve bronze.
Takmičnje je otvorio Radoš Milovanović direktor „MB namenska“ iz Lučana, a prisustvovao su i Nenad Petković generalni sekretar SS Srbije i druge ugledne zvanice.
Rezultati, Prvenstvo Srbije standardnim vazdušnim pištoljem „A“ program, strelište Dragačeva u Guči – seniori: 1. Marko Radović (Metalac, Bor) 562, 2. Srećko Pušica 556, 3. Ivan Pečeničić (obojica „Aleksa Dejović“, Užice) 545 itd.
Seniiorke: 1. Ana Bukvić 374, 2. Marija Šunjevarić 372, 3. Tijana Cvojović (sve „Aleksa Dejović“, Užice) 368 krugova.
Juniori: 1. Vitomir Tucović 553, 2. Lazar Pantelić (obojica „Aleksa Dejović“) 547, 3. Milan Ponjavić („Škepo“, Gornji Milanovac) 545 krugova.
Juniorke: 1. Milica Slović 368, 2. Marija Šunjevarić 366, 3. Tijana Cvijović (sve „Aleksa Dejović“, Užice) 362 kruga.

Povezana vest:  Visok napon "Beogradskih elektrana"