gocin memorijal juniorke puska i slobodn bojkovic 

Tašana Bogatinovski i Ana Alentijev pobednice „Gocinog memorijala“
 
Klub Zvezdara, čuvajući uspomenu na velikog srpskog strelca, reprezentativku i kasnije uspešnog trenera Gordanu Jojić Nikolić, organizovao je, u okviru 36. „Interanacionalnog prvenstva Beograda“ i „Gocin memorijal“ za juniorke u  gađanju puškom i pištoljem.
U gađanju puškom, Tašana Bogatinovski (Pančevo) koja je juniorka do kraja godine, ali je gađala za seniorke sa 395 krugova osvojila je prvo mesto. Druga je bila Andrea Spasojević iz „Čika Mate“ (Kragujevac) sa 391 krugm i za nju je pehar i čokoladu primila drugarica iz kluba Selena Čolović, a treće je bika Tiha Todorović iz pirotskog Lukanjca sa 391 kugom.
Pištoljem, slavila je Ana Alentijev iz Smedereva sa 376 krugom. Olgica Zarić iz Kikinde osvojila je drugo mesto sa 376, a Marija Bubalo iz Pančeva treće sa 369 krugova.
Takmčarkama pištoljem nagrade, pehare i čokolade,  je uručio juniorski reprezentativac Zvezdare Igor Čotra a puškom nekadašnja juniorska reprezentativka pištoljem iz ovog kluba Aleksandra Ristović u prisustvu trenera Slobodana Bojkovića
Kako je objasnio Slobodan Bojković, zgusnuti kalendar  početkom jeseni nije ostavio ni jedan slobodan termin za ovo takmičenje, pa je u dogovoru sa SS Beograda iskorišćen „Trofej Beograda“ da se proglase najbolje na 14. „Gocinom memorijalu“.
Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Više od 600 strelaca cilja medalje na EP u Đeru