NEMANJA MIROSAVLJEV222

Streljački savez osudio napad na Mirosavljeva

 

Streljački savez Vojvodine (ŠV) najoštrije je danas osudio fizički napad na reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva.

-Povrede Nemanje Mirosavljeva direktno ugrožavaju njegove dalje pripreme za ušešće na Olimpijskim igrama u Londonu, a samim tim dovode u pitanje i visoki plasman ekipe strelaca na ovom vrhunskom takmičenju – navodi se u saopštenju S SV.

Povezana vest:  Reprezentativke Srbije zbog aviona propustile takmičenje

S SV je izrazio očekivanje da će nadležni organi što pre preduzeti neophodne mere kako se ovakvi i slični događaju ne bi vise ponavljali. Mirosavljeva je naočigled njegove dece pre dva dana prebio komšija koji se žalio na buku ispre njegove terase.

Na snimku koji je Mirosavljev postavio na društvenu mrežu Jutjub vidi se čovek srednjih godina kako mu prilazi dok kamerom snima kćerku koja uči da vozi bicikl i prvo mu nekoliko minuta preti, a zatim i u dva navrata udara.

Povezana vest:  35. INTERNACIONALNO PRVENSTVO BEOGRADA, Stiže 246 strelaca iz 16 zemalja

Mirosavljevu su u Urgentnom centru konstatovane telesne povrede u predelu stomaka i vrata, zbog čega nosi longetu. O svemu je obavestio policiju, koja je protiv počinioca podnela prekršajnu prijavu.