IVANA MAKSIMOVIC 2

Premijer i predsednik Skupštine čestitali osvajanje srebra

 

Premijer Srbije Ivica Dačić i predsednik parlamenta Nebojša Stefanović čestitali su danas Ivani Maksimović osvajanje srebrne medalje u streljaštvu u Londonu i 100. medalju na Olimpijskim igrama za Srbiju.

-Čestitam Vam na velikom uspehu za srpsko streljaštvo i za srpski sport. Postigli ste dvostruki uspeh osvojivši i 100. medalju na Olimpijskim igrama za Srbiju – navodi se u čestitki premijera Dačića.

Povezana vest:  Sastav selekcije Srbije za Svetski kup u Beogradu od 26. juna do 4. jula

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović izrazio je nadu da će osvajanje te medalje biti i podstrek ostalim sportistima iz Srbije.

-Našem strelcu Ivani Maksimović najiskrenije čestitke na osvojenoj srebrnoj medalji za Srbiju, što ujedno predstavlja i stoto jubilarno odličje Srbije na Olimpijskim igrama, sa željom da njen uspeh bude podstrek našim sportistima, čija takmičenja pratimo s ponosom – naveo je Stefanović.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Andrei Arsović zlato u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Stefanović je, takođe, čestitao predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije Vladi Divcu osvajanje 100. medalje na Olimpijskim igrama.

-Najiskrenije čestitke predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije i svim sportistima koji su doprineli osvajanju medalja na Olimpijskim igrama, sa željom da se u narednim godinama uveća riznica osvojenih medalja, na koje je Srbija ponosna – navodi se u Stefanovićevom saopštenju.

Povezana vest:  Peri Nediću "Novogodišnja utakmica"