zorana_arunovc_sa_timom_iz_kbc_dragisa_misovic

Zorana Arunović ponovo na vatrenoj liniji
 
Zorana Arunović, svetska šampionka i vicešampionka u streljaštvu, četvrta i sedma na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine, reprezentativka Crvene zvede operisala je u “Kliničko bolničkom centru Dragiša Mišović” kamen u žuči i nedelju dana od operacije priprema se da ponovo stane na vatrenu liniju!
– Zahvaljujem se profesoru dr Draganu Radovanoviću koji me je operisao, kao i svim članovima njegovog tima i medicinskom osoblju na odelenju na kome sam bila, na izuzetnoj brizi– kaže Zorana Arunović.-  Osećam se dobro, ali još uvek ne mogu da pravim neke nagle pokrete i boli me kada se smejem. Planiram sa sestrom Jelenom, koja mi je i trener, da za nekoliko dana, kada se sve smiri počnem lagano da treniram, čeka me, sa još šestoro strelaca iz Srbije finale Svetskog kupa u Bangkoku u Tajlandu od 22. do 28. oktobra.
Sestra i trener Jelena Arunović je naglasila:
– Imala je, posle olimpijskih igara, tegobe koje nisu, u prvom trenutku, ukazivale na problem žuči. Bolovi su bili nespecifični, pa su tek naknadna ispitivanja otkrila o čemu se radi. Izvađeno joj je i slepo crevo. Zahvaljjući brizi i angažovanju lekarskog i stručnog tima KBC Dragiša Mišović, na čemu im se i ja zahvaljujem, sve je proteklo u najboljem redu i nismo u velikoj meri poremetile naš plan rada za narednu sezonu.
Na domaćem planu sezona vazdušnim oružjem počeće 20. oktobra prvim Kupom SS Srbije. Domaćin će biti Smederevo, a ne Mladenovac.

   

Povezana vest:  Marija Zavišić i Stojan Stevanović pobednici Lige Beograda