jovana_milasinovic_novi_sad

Novosađanima dve titule
 
Prvo kolo Lige kadeta Vojvodine i Lige mlađih juniora Vojvodine održano je u Pančevu u organizaciji Streljačke družine “Pančevo 1813”, a povodom praznika grada Pančeva i pod motom „U susret jubileju 200 godina družine“. Planirano je, po kalendaru SS Vojvodine, ukupno osam kola u ovoj 12. sezoni vazdušnim oružjem.
Najbolja kadetkinja je bila Rebeka Bičkei iz Tise (Adorjan) sa 180 krugova, a najbolji kadet  Mario Volaš iz Kikinde sa 183 kruga.
Najbolja mlađa juniorka puškom bila je  Jovana Milašinović iz Novog Sada sa 391 krugom, a najbolji mlađi junior Luka Leković takođe iz Novog Sada sa 579 krugova.
Najuspešnija mlađa juniorka pištoljem bila je Jovana Jovanović iz ekipe “Zuc” iz Sremske Mitrovice sa 335 krugova, a najuspešniji mlađi junior pištoljem Jovan Markov iz Bečkereka (Zrenjanin) sa 486 krugova.
U ekipnoj konkurenciji po dve titule pripale su strelcima Mladosti iz Inđije i Kikinde.Mladost je imala najbolje kadetkinje i mlađe juniore puškom, Kikinđani kadete (puška) i mlađe juniorke (pištolj). Po jedno prvo mesto osvojili su mlađe juniorke Pančeva (puška) i mlađi juniori “Zuca” iz Sremske Mitrovice (pištolj). Na vatrenoj liniji bilo je 32 kadetkinje i 50 kadeta iz 12 vojvođanskih streljačkih družina kao i 23 mlađe juniorke i 21 mlađi junior standardnom vazdušnom puškom i devet mlađih juniorki i šest mlađih juniora standardnim vazdušnim pištoljem.
Povezana vest:  Predsednik Stručne komisije SS Srbije Srećko Pejović podneo ostavku!