Handball the ballNedeljko Vučković: Teško je reći ko će u finale

Kragujevački Radnički, posle velike borbe i remija u borbi za titulu sa novosadskom Vojvodinom prošle srede – 23:23, ima priliku da se bori za još jedan trofej – Kupa Srbije na završnom turniru u Nišu u subotu i nedelju. Trener Kragujevčana, Nedeljko Vučković, veruje u svoj tim i pored toga što ističe da su glave još vruće posle poslednjeg meča:
– Pravo je pitanje to u kojoj meri ćemo uspeti da se oporavimo. Glave su još okrenute meču protiv Vojvodine. Velika šansa je propuštena, ali moramo dalje. Crvenu zvezdu smo savladali poslednja tri puta, ali to je ekipa koja je u usponu forme u poslednjem delu šampionata. Neće nam biti ni malo lako da dođemo do finala – kaže Vučković i prognozira da će isto tako neizvesno biti i u drugom polufinalnom duelu između Vojvodine i Železničara:
– Teško je reći ko će u finale. Vojvodina je iskusnija u mečevima koji se igraju na trofeje, dok je Železničar već pokazao da može da pomrsi račune svakome. Njihove aspiracije na domaćem terenu su najviše – zaključuje strateg Kragujevčana.

Povezana vest:  Juniorska rukometna reprezentacija pobedila Makedoniju