srbija slavlje 32

Rukometašice pozivaju publiku da ih podrži u Nišu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u nedelju, 15. juna od 20 sati u niškoj hali Čair, sa selekcijom Slovenije igra kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo 2014, koje se ove godine održava u Hrvatskoj i Mađarskoj.
Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta i rukometa, sportiste, navijače, da u nedelju u 20 sati dođu u halu Čair u Nišu i podrže rukometašice u poslednjoj i odlučujućoj kvalifikacionoj utakmici za EURO 2014. Karte za utakmicu Srbija – Slovenija mogu se kupiti na blagajni hale Čair u Nišu. Cena ulaznice je 100 dinara, a sav prihod od ulaznica RSS će usmeriti u humanitarne svrhe.
-Niška publika je definitivno jedna od najboljih rukometnih publika. Pozvala bih ih da u nedelju dođu u što većem broju, da nas podrže, kao i do sada, da grmi Čair! Utakmica ima i humanu stranu, jer će sav novac od prodatih ulaznica ići u humanitarne svrhe, pa može da se spoji lepo i korisno – rekla je Sanja Damnjanović, rukometašica Srbije.
-Nadam se da će Čair biti pun, očekujem dobru atmosferu i punu halu. Niška publika bila je uz nas uvek kada smo tamo igrali, verujem da će tako biti i sada. Pozvala bih ih da nas podrže na utakmici i naprave sjajnu atmosferu – istakla je Katarina Tomašević, čuvar mreže ženske rukometne reprezentacije Srbije.
Vicešampionke sveta, nalaze se u grupi 5, zajedno sa reprezentacijama Švajcarske, Slovenije i Švedske. Švedska se nalazi na prvom mestu u grupi sa 8 bodova, sledi Slovenija sa 6, dok Srbija ima 4, a Švajcarska 0 bodova. Srbija i Švajcarska sastaju se večeras od 20 sati u Stafu.

Povezana vest:  SP ŠPANIJA 2013, Šešum: Idemo na pobedu protiv Belorusije