Handball the ballPrva faza priprema za juniore pred EP

Muška juniorska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu za juniore koje će se održati u Austriji od 24. jula do 3. avgusta 2014. godine.
Prvu fazu završnih priprema izabranici trenera reprezentacije, Aleksandra Brkovića imaće u Staroj Pazovi, u SC FSS, od 1. do 10. jula ove godine.
Na spisku se nalazi 18 igrača. Golmani, Vladimir Cupara, Dejan Milosavljev i Luka Radović. Na poziciji krila Mladen Šotić, Bojan Rađenović, Darko Đukić, Nemanja Živković, bekovi, Nemanja Beloš, Stevan Sretenović, Nikola Milošević, Milomir Radovanović, Nemanja Madenović, Janja Vojvodić, Aleksandar Radovanović, Vojislav Brajović, Mihajlo Radojković, i pivoti Igor Čagalj i Aleksandar Kurteš.
Evropsko prvenstvo za juniore održaće se u Austriji, u Lincu i Traunu. Najbolji juniori Srbije nalaze se u grupi B, zajedno sa selekcijama Danske, Švajcarske i Estonije. Prvu utakmicu juniori igraju u četvrtak, 24. jula od 20 sati sa Danskom, zatim u petak sa Švajcarskom od 16 sati, i sa selekcijom Estonije u nedelju od 16 sati. Sve mečeve grupne faze takmičenja naša reprezentacija igra u Traunu.

Povezana vest:  Poraz Partizana u Segedinu