PC020112Tigrice imaju dostojne zamene

Rukometašice Radničkog mlađih kategorija,koje vode treneri Aleksandar Đurović i Verko Radosavljević,treniraju dva puta nedeljno u sali Druge kragujevačke gimnazije.Nedavno su devojčice 2001-vo godište napravile veliki uspeh i osvojile prvenstvo Srbije grupa Zapad.Povodom toga najmlađe Tigrice na treningu su posetili Goran Stanišič,predsednik kluba i šef stručnog štaba Aleksandar Radosavljević.
-Došli smo prvensrveno da vidimo kako trenirate,da znate da mi kao Uprava pratimo sve Vaše rezultate a i da Vam čestitamo na nedavnoj tituli.Vi ste budućnost ovog kluba,mi ćemo sa naše strane sve učiniti da Vam obezbedimo sve uslove za napredak.Na Vama je da vredno radite i da jednog dana budete nosioci igre Radničkog-poručio je Stanišić i pozvao mlade rukometašice da određenim danima dođu na trening prvog tima i treniraju sa starijim kolegnicama.
-Radimo vredno i treniramo.Ekipa ima hemiju i trudićemo se i ubuduće da dostojno reprezentujemo naš klub i grb koji nosimo na grudima.Zahvaljujem se upravi i stručnom štabu na podršci i pomoći koju nam pružaju-rekao je trener Aleksandar Đurović.
Vredno je napomenuti da će se na predstojećem okupljanju mlađih reprezentativnih selekcija u Aranđelovcu iz ovog sastava naći šest devojčica 2001-vo godište i šest iz 2002-og.
ŽRK Radnički vrši upis devojčica 2004-og i mlađih godišta utorkom i četvrtkom od 21 sat u Sali druge kragujevačke Gimnazije.

Povezana vest:  Rukometašice Srbije na otvaranju SP pobedile Japan

PHOTO: žrkradnički.org