Dejan Peric
Perić novi selektor rukometaša Srbije
 
Rukometni savez Srbije (RSS) imenovao je Dejana Perića za novog selektora muške seniorske reprezentacije, saopšteno je danas.
-Dejan Perić do sada je obavljao funkciju vršioca dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije, a na osnovu rezultata koji je postigao, kao i onoga što je pokazao odlučeno je da samo dođe do preimenovanja funkcije u selektora. Uveren sam da će on nastaviti da svoj posao obavlja kao i do sada – rekao je predsednik RSS Velimir Marjanović.
Na današnjoj sednici Upravnog odbora RS S usvojen je i predlog o kupovini poslovnog prostora na Novom Beogradu u poslovnom objektu Vest End (West End) u ulici Tošin Bunar 272, gde će biti nove kancelarije RSS.
Marjanović je kazao da je kupovinom prostora, RSS rešio višegodišnji podstanarski život, jer su kancelarije Saveza godinama unazad bile u iznajmljenim kancelarijama i da je red da Savez koji je peti na Svetskoj rang listi i aktuelni viceprvak sveta dobije svoje prostorije.
-Sa novim znakom Saveza koji je usvojen povodom 65. godina Saveza, kupovina prostora je nastavak tog novog ciklusa. Novac za kupovinu je Savez obezbedio iz sopstvenih izvora i rezultat je devetogodišnjeg uspešnog poslovanja saveza posebno u organizaciji Evropskog  i Svetskog prvenstva – rekao je Marjanović.
Na sednici UO, teme dnevnog reda bile su i aktivnosti reprezentativnih selekcija, utvrđivanje predloga stipendista RSS, usvojen je finansijski plan RSS za 2015. godinu, iznet je izveštaj o sprovedenim takmičarskim aktivnostima u jesenjem delu sezone i tekuća pitanja.
Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Srbija u polufinalu!