P3060039Tigrice maksimalno protiv Juniora

Rukometašice Radničkog, u okviru petnaestog kola SRLS za žene u subotu 7.marta igraju protiv ekipe Juniora iz Beograda.
Utakmica će pored takmičarskog značaja imati I humanitarni karakter.
Na konferenciji za novinare, upriličenoj tim povodom u VIP salonu kluba o pripremama za predstojeći meč govorili su trener Aleksandar Radosavljević i reprezentativka iz redova Kragujevčanki Jovana Risović.
-Spremamo se za utakmicu protiv Juniora kao I svaku drugu,radili smo na svim elementima igre.Svakoj utakmici prilazimo maksimalno bez obzira protiv koga igramo.I ovog puta ćemo biti lišeni usluga Katarine Stepanović I Milice Danilović,ali očekujem kao I u Svilajncu od ostalih igračica da pruže svoj maksimum.Favoriti smo idemo na pobedu I očekujem nova dva boda..—izjavio je trener Radosavljević.
-Naporno smo radile kao I za svaki drugi meč I spremno I orno dočekujemo ekipu Juniora.Radile smo na nekim novim taktićkim varijantama I ove utakmice čemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva I za ono što nas očekuje u Kupu.Iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas bodre kao I do sada I da ćemo sve utakmice do kraja igrati za Juliana.—poručila je Jovana Risović.
Utakmica je zakazana za 19 časova a sudiće Uroš Koprivica I Dragan Milošević.
Na ulazu u halu Jezero će biti postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Povezana vest:  EP Grupa B Linc, Rukometaši Srbije završili učešće na EP u Austriji

PHOTO: zrkradnicki.org