reprezentacija_i_selektor_vukovicPRIPREME ZA SP

Poraz Orlova od Tunisa

 

Dvorana: „Arrivee“.

Gledalaca:2000.

Sudije: Anis i Sami.

Sedmerci: Tunis 3/4, Srbija 2/2.

Iskljucenja: Tunis 10 minuta, Srbija12 minuta.

TUNIS – SRBIJA  34:30 (15:14)

 

TUNIS: MEGANEN 6, MISAONI, BRAHAN, NEDOVI, LAGNA, HARBI 2, TEJT 3, TOJATI 6,  HATI, SAMI, TOHOF 2, GACI 1, HABARET 9, AJES 2, SAJEDA 3, AJOVINI.

Povezana vest:  Počelo Svetsko prvenstvo u rukometu, pobeda Egipta nad Čileom

SRBIJA: STANIC(5 odbrana),  VILOVSKI, TUBIC, NIKCEVIC4, STOJKOVIC 2, TOSKIC3,  RNIC6,  VUJIN 1, RASIC 2, PRIBAK 1, STANKOVIC 3, MITROVIC 1, MARKOVIC 1,  PRODANOVIC 6, CURKOVIC , PEJANOVIC (6 odbrana) , MARIJANAC(5 odbrana).

 

Loša realizacija i povremeni pad koncentracije u odbrani su uticali na poraz od  reprezentacije Tunisa. Utakmica rezultatski neizvestna tokom celog svog toka. Priliku su dobili svi igrači i ovo je još jedna prilika da se selektor uveri u mogućnosti svakog kandidata što je i osnovni cilj gostovanja u Tunisu.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Nemice lako izašle na kraj sa Rumunkama

Sutra u 17,00 sati je nova utakmica i nova prilika za neke igrače da se nametnu pristupom,kvalitetom igre u odbrani i nadamo se boljom realizacijom. Treba napomenuti dosta jako „domaće“ suđenje sudijskog para, koje se kod nemalog, broja odluka može okarakterisati i kao nekorektno prema nama, na šta su naši igraci, isprovocirani nekorektnim odlukama sudijskog para, odreagovali nepotrebno i besmisleno, što je doprinelo da u odlučujućoj fazi utakmice imamo čoveka, pa čak i dva manje.

Povezana vest:  Bošković izabrao za dvomeč sa Slovenijom