partizan_press

ČELENDŽ KUP

Brković: Mogli smo i ubedljivije da pobedimo Bašaraž

 

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je danas posle pobede crno-belih u meču sa Bašaražom, da je njegova ekipa mogla da bude i ubedljivija. Rukometaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Bašaraž iz Luksemburga sa 36:23 (19:13), u prvom meču osmine finala Čelendž kupa.

Povezana vest:  Večiti derbi u ponedeljak

-Čestitam mojim momcima na trijumfu. Ostvarili smo dobar rezultat, ali smo mogli i bolje. Od 55. do 60. minuta nismo postigli gol. Imali smo 22 izgubljene lopte, a da toga nije bilo, savladali bismo Luksenburžane s mnogo većom razlikom – rekao je Brković.

Prema njegovim rečima, ekipa sada treba da razmišlja o narednom meču sa Crvenkom, koji će se igrati u utorak, a posle o revanšu sa Bašaranžom.

Povezana vest:  Bošković skratio spisak za dvomeč sa Švedskom

-Zahvalio bih navijačima Partizana na podršci. Kada bi dolazili stalno na naše mečeve. bili bismo svetski prvaci – rekao je Brković.

Golman Bašaraža Mladen Jovičić čestitao je protivnicima na pobedi.

-Čestitam igračima Partizana. Večeras su bili jači od nas, brži I spremniji. Naši bekovi su jako slabo odigrali ovu utakmicu. Publika je bila fenomenalna i bilo mi je zadovoljstvo što sam igrao u ovakvoj atmosferi – rekao je Jovičić.

Povezana vest:  Vanja Lukić u redovima Radničkog

Revanš meč igra se 27. februara u Luksemburgu.