radnicki_kg

ČELENDŽ KUP

Radnički dočekuje Švajcarce

Kragujevački Radnički, ima lepu priliku da pred svojim navijačima u petak i subotu (18 časova) izbori plasman u četvrtfinale Čelendž Kupa u svojoj debitantskoj evropskoj sezoni. Protivnik dolazi iz Švajcarske. Reč je o ekipi Sent Otmara iz Sent Galena, ni malo naivnom takmacu, bogatog evropskog iskustva.

– Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi, koja već godinama učestvuje u evropskim kupovima. Pored reprezentativaca Švajcarske, u svojim redovima imaju Nemce i Beloruse, a trener im je Danac, tako da je to podatak, koji dovoljno govori o njihovom rejtingu. Uložili smo određene napore i došli do dosta podataka o Švajcarcima, potrebnih za pripreme ove utakmice. I sami igrači su uložili napor da dođu do nekih informacija, što samo govori, koliko motivisano ulaze u ove mečeve. Nadam se, da ćemo uz publiku, uspeti da ponovimo igru i rezultat iz prošlog kola, kada smo eliminisali jednog giganta, kakav je Braga – jasan je trener Kragujevčana, Slobodan Jokanović, koji dodaje:

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Remi Srbije sa Slovačkom na kraju prve faze EP

– Imamo određenih kadrovskih problema, ali sam uveren da će igrači smoći snage i da će svi biti na raspolaganju za mečeve u petak i subotu. Izuzetno cenim protivnika, ali ne bih želeo da neko, iz ovog mog izlaganja, misli da razmišljamo o bilo čemu drugom, osim da eliminišemo protivnika i plasiramo se među osam najboljih u Čelendž Kupu. Nadam se da ćemo svi zajedno dostojno reprezentovati klub, grad i našu državu, Srbiju.

Povezana vest:  Rukometaši Srbije igraju protiv BiH u Loznici