FK Crvena zvezda ogorčen zbog napada na Butuliju 

igor_butulijaFudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je ogorčen zbog napada na člana svog Upravnog odbora i trenera rukometaša crveno-belih Igora Butuliju.
-Ogorčeni smo napadom na trenera RK Crvena zvezda Igora Butuliju koji se dogodio na rukometnoj utakmici Vojvodina – Crvena zvezda u Novom Sadu. U tom brutalnom napadu koji se dogodio tokom odigravanja utakmice povređen je trener našeg rukometnog kluba posle čega je utakmica prekinuta.
Zapanjeni smo da ni skoro dva dana od incidenta niko ko je u njemu učestvovao nije odgovarao. Želimo da sportska javnost ozbiljno shvati ono što se desilo u Novom Sadu. Nije u pitanju samo incident koji je unapred pripremljen sa ciljem da se Crvena zvezda spreči na nesportski način da osvoji titulu prvaka. Počinjeno je krivično delo u kome je povređen najbolji mladi rukometni trener Srbije i proslavljeni rukometni reprezentativac ove zemlje koji je igrajući za našu zemlju doneo mnogo radosti našem narodu.Što se Crvene zvezde tiče – napad na Igora Butuliju je napad na čitavu zvezdinu porodicu. Zato stojimo iza našeg rukometnog kluba i zaštitićemo ga od divljaštva, nesportskih i nečasnih radnji. – navodi su u saopštenju.

Povezana vest:  Selektor rukometašica privremeno vodi mušku reprezentaciju Srbije