aleksandar_brkovic_trener_partizan

LIGA ŠAMPIONA

Brković:Nemamo šta da izgubimo

 

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković ocenio je danas da mali broj grešaka i čvrsta odbrana mogu da donesu njegovom timu dobar rezultat u utakmici protiv danskog Kopenhagena u prvom kolu Lige šampiona u subotu u Vršcu.

-Želimo da damo sve od sebe na taktičkom i igračkom planu, verujem u dobru igru. Poštujem protivnika ali ponavljam da moj tim nema šta da izgubi – rekao je Brković.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Partizanu namenjen hotel sa navijačima AEK-a

On je kazao da danska ekipa koja je sastavljena od vrhunskih individualaca igra napadački, da postigne više golova od protivnika. Brković smatra da je njegov tim fizički i tehnički spreman za takvu utakmicu, a ukoliko bude pravio mali broj grešaka može da se nada dobrom rezultatu.

-Približila se utakmica i svi jedva čekamo da se oprobamo protiv ‘nepobedivih’ igrača koji nastupaju za danskog šampiona – dodao je Brković.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Novi Sad skoro spreman za takmičenje

Rukometaš Partizana Veljko Milošević rekao je da je Liga šampiona san koji se ostvario i da igrači sada žele da se oprobaju protiv najboljih ekipa u Evropi.

-Ulazimo spremni u meč, borićemo se za pobedu – kazao je Milošević i dodao da je Kopenhagen debitant u takmičenju kao i Partizan.

Partizan će prva dva meča Lige šampiona igrati kao domaćin u hali Milenijum u Vršcu jer nije mogao da organizuje mečeve u Pioniru zbog drugih sportskih takmičenja. Utakmica prvog kola Grupe C Lige šampiona Partizan – Kopenhagen igra se u subotu od 17.00 časova.

Povezana vest:  Obradović skratio spisak pred završne pripreme za Svetsko prvenstvo