andrea_lekic_site

Gol kroz noge Andree Lekić putuje svetom

Kapiten ženske rukometne reprezentacije i najbolja igračica Srbije, Andrea Lekić, pokrenula je svoj web sajt (www.andrealekic.com). Igračica mađarskog Đera koja je pre nekoliko godina eksplodirala i postala jedna od najboljih srednjih bekova u svetu klupskog rukometa, odlučila je da iskorači iz prosečnosti, i postavi nove standarde van terena. Tako je nastala zanimljiva prezentacija na kojoj se posetioci mogu informisati o aktuelnim dešavanjima, pročitati Andreine blogove, pregledati biografiju, slike, veliki broj video klipova, ali i saznati malo poznate detalje iz njenog privatnog života. U pripremi je plan za realizaciju rukometnog kampa Andrea Lekić čiji će detalji biti poznati uskoro, kao i mogućnost da se uskoro putem Web shopa pazare rukometni suveniri.
Andrea je tako postala jedna od retkih sportistkinja sa prostora bivše Jugoslavije koja je odlučila da ozbiljno počne radi na popularizaciji svog sporta i da osim aktuelnih dostignuća na terenu, sa posetiocima podeli i deo svoje privatnosti.
I još jedan interesantan podatak: Atraktivan gol kroz noge koji je Andrea postigla na utakmici kvalifikacija Srbija-Turska, a koji je tek pre tri dana postavljen na internet, u kratkom roku je videlo preko 18 hiljada ljudi u 96 zemalja.
Snimak pogledajte OVDE!

Povezana vest:  ŽRK RADNIČKI DOBIO ĐURĐEVDANSKU NAGRADU