aleksandar_brkovic_par_reale_1

RUKOMETNI DERBI

Aleksandar Brković: Idemo na pobedu u derbiju

 

Trener rukometnog kluba Partizan Aleksandar Brković izjavio je danas uoči večitog derbija da je optimista i da će njegov tim ići na pobedu.

-Bez obzira na stanje na tabeli, derbi je utakmica specifičnog karaktera, ne obaziremo se na informacije koje dolaze iz drugog tabora i optimista sam i želimo da zabeležimo prvu pobedu u 2012 godini – rekao je Brković na konferenciji za novinare u klubu sportista na Partizanovom stadionu.

Povezana vest:  Nenad Jezdić promoter RRK Partizan

Brković je dodao da očekuje bolju igru njegovog tima, posebno u odbrani, u odnosu na prethodnu utakmicu u Lazarevcu, kao i da njegov tim u nastavku očekuje zgusnut raspored , zbog obaveza u Ligi šampiona. Oprezan pred predstojeci duel je i reprezentativac Srbije i član „crno belih“ Miloš Kostadinović.

-Derbi nosi posebnu draž. Znamo da je Zvezda ostala bez svih pojačanja ali, derbi je derbi. Moramo da popravimo igru i pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju – rekao je Kostadinović.

Povezana vest:  Perić: Veliki dan za srpski rukomet

Prema rečima generalnog sekretara Predraga Juškovića, ne očekuje se dolazak većeg broja navijača na derbi.

-Imamo informacije da će doci 200 navijača Crvene Zvezde. Pretpostavljam da će pored ljubitelja rukometa, utakmici prisustovati i grupa navijaca „zabranjeni – koji su nas bodrili u Lazarevcu, rekao je Jušković. Utakmica 18. kola nacionalnog prvenstva Srbije u rukometu Partizan – Zvezda igra se u subotu od 18 časova na Banjici.

Povezana vest:  Simonović: Nekorektno je da se vodi kampanja protiv Niša