serena_vilijams_rim

Bugarski teniser Grigor Dimitrov nova ljubav Serene Vilijams!?

 

Teniska zvezda Serena Vilijams navodno ima novog dečka. Serena je početkom ove nedelje viđena u Parizu u društvu bugarskog tenisera Grigora Dimitrova. Kako prenose američki mediji, par je viđen na ručku u jednom poznatom pariskom restoranu, a zatim su se uputili u romantičnu šetnju ulicama francuske metropole. Između ostalog su posetili i Ajfelov toranj.

Povezana vest:  DAVIS CUP, SRBIJA - ČEŠKA, Đoković: Poznajem Štepaneka, težak je protivnik

-Stalno su se smejali i činilo se da uživaju u tome što zajedno provode vreme. Izgledali su kao da su na prvom sastanku – otkrio je medijima neimenovani izvor.

Serena je 2010. godine okončala burnu višegodišnju vezu s reperom Comonom, a nedavno je otkrila kako je u potrazi za „onim pravim“.

-Tragam za tipom koji je blizak sa svojim roditeljima, posebno sa svojom majkom, jer se o muškarcu puno toga može naučiti na osnovu toga kako se odnosi prema svojoj mami. I nekoga ko voli sebe, jer ako brine o sebi samom, sposoban je brinuti i o tebi. Ne volim pušače, ne volim ljude koji ne poštuju svoje roditelje i porodicu jer mi je to jako važno . navela je Serena.

Povezana vest:  Djoković: Neću probati roštilj u Nišu