igor_butulija

Zvezda isplatila dugove šestorici igrača

 

Rukometni klub Crvena zvezda isplatio je sve dugove šestorici igrača i neće mu ponovo biti oduzeti bodovi, rekao je danas predsednik crveno-belih Igor Butulija.

-Uspeli smo da u minut do 12 isplatimo sve dugove šestorici igrača I Zvezda će do kraja sezone igrati bez pritiska. Nismo spavali 24 sata, ali sada ćemo biti još jači – rekao je Butulija.

Povezana vest:  Vuković skratio spisak za kvalifikacije za EP

On je kazao da su sponzori pomogli crveno-belima da skupe potreban novac, koji je trebalo da se uplati do danas.

-Već sam govorio da pojedinac ne može da vodi klub, već samo tim. To smo i pokazali… Kao što sam najavio, uskoro će biti formiran Upravni odbor – rekao je Butulija.

Rukometašima Zvezde je zbog dugova kluba oduzeto šest bodova ove sezone, ali je predsednik Butulija najavio da će se crveno-beli žaliti na tu odluku.

Povezana vest:  Peruničić objavio širi spisak za EP 2020

-Znamo da je bio cilj da se Zvezda pošalje u drugu ligu, kako bi nam se uzela deca. Mnogi će se, međutim, iznenaditi jer smo uspeli da skupimo novac… Sada idemo dalje, okrećemo se prvenstvu I tražićemo da nam se vrate bodovi, pošto sa njima možemo u Evropu – istakao je Butulija.

On nije želeo da imenuje ljude koji su navodno vršili pritisak da se Zvezdi oduzmu bodovi jer, kako je rekao, „klub ne želi da vodi agresivnu politiku“.

Povezana vest:  Juniorke danas počinju kvalifikacije za EP

-Imamo selekciju odličnih mladih igrača, kojima ćemo se maksimalno posvetiti i potruditi se da od njih stvorimo reprezentativce – dodao je Butulija.