veselin_vukovic_srb_sve

Veselin Vuković: Dobro radimo!

 

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je danas da se ekipa sprema za predstojeće Olimpijske igre u Londonu, napominjući da se pripreme polako privode kraju. Ekipa je u odradila prvi deo priprema u Srbiji a reprezentativci su odigrali dva pripremna meča i to protiv Mađarske i Tunisa a uspeh Orlova je bio polovičan.

-Dobro radimo i verujemo u to što radimo, mislim da smo dosta toga napravili do sada, a imamo još desetak dana da zaključimo pripreme – objasnio je Vuković na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  SUPER LIGA, Partizan pobedio Kolubaru (FOTO)

Vuković je naglasio da će reprezentacija, sticajem okolnosti, malo više vremena provesti u putu, dodajući da to ipak neće uticati na igru našeg tima u poslednjim pripremnim utakmicama na Kupu Skandinavije u Švedskoj.

-Malo više vremena ćemo izgubiti u putovanjima, ali očekujem da ćemo početak turnira dočekati maksimalno spremni – objasnio je Vuković.

Standardno krilo reprezentacije Ivan Nikčević poručio je da će Srbija svakako predstojeće pripremne utakmice odigrati na najbolji mogući način.

Povezana vest:  EP DANSKA 2014, Matić: Ne treba da brinemo za budućnost našeg rukometa

-Nema mnogo priče, siguran sam da ćemo spremno dočekati početak Olimpijskih igara – ocenio je Nikčević.

Reprezentativac Srbije Rajko Prodanović veruje da Srbija može mnogo da postigne u Londonu, dodajući da je atmosfera u ekipi ista kao i za vreme proteklog evropskog prvenstva u Beogradu.

-Približavamo se početku Igara, polako ulazimo u pravi takmičarski ritam, kao što je to bilo i u Beogradu, na prvenstvu Evrope – smatra Prodanović.

Povezana vest:  EP 2012 SRBIJA, Otvoreno prvenstvo Evrope za rukometaše u Srbiji

Reprezentacija Srbije sutra će otputovati u Švedsku, gde će odigrati tri pripremne utakmice, a prvi rival biće joj selekcija Švedske.