munja_andrea_spot_ehf_euro

Rukometašice snimile spot za predstojeće EP u Srbiji

Odbrojavaju se dani do početka evropskog prvenstva za rukometašice u Srbiji. Posle ne tako maštovite srpske, završena je sjajna engleska verzija promotivnog spota. Ovaj put se u glavnim ulogama našlo šest igračica koje je kapitenski i na snimanju predvodila zvanično četvrta rukometašica sveta, Andrea Lekić:

-Mogu reći da sam oduševljena spotom. Da neko ne pomisli da je manekenkama posao jako zabavan, nije bilo lako. Bile smo mrtve umorne, ali isplatilo se. Pogledajte spot i ulepšajte sebi dan. Ako ovaj spot ne privuče publiku, ja stvarno ne znam šta će – rekla je u šaljivom tonu atraktivna Beograđanka.

Povezana vest:  EP JUNIORI, Juniori Srbije pobedili Hrvatsku

-Prvi deo Lige šampiona uspešno privodimo kraju, imamo maksimalan učinak do sada i cilj je da ovog vikenda ovu fazu završimo sa stopostotnim učinkom. Moje misli su već usmerene samo na 4.decembar i prvu utakmicu na evropskom prvenstvu sa Norveškom. Pošto sam čula da već godinama tradicija nije na njihovoj strani u prvoj utakmici na takmičenjima, nadam se da će tako i ostati. U klubu igram sa dve Norvežanke, Hajdi Loke i Katrin Lunde, i uveliko se priča o toj tradiciji, a pretnje „padaju“ svaki dan – nastavlja vedrim tonom prvi strelac mađarskih šampionki u dosadašnjem delu Lige šampiona.

Povezana vest:  Srbija u grupi sa Hrvatskom i Danskom

-Raduje me i dobra forma drugarica iz reprezentacije koje širom Evrope igraju odlično. Svakodnevno komuniciramo, pratim ih sve i u toku sam sa svim što se dešava. Samo da sve budemo zdrave, da ne „baksuziramo“ ništa, sve ide u dobrom pravcu – zaključuje priču kapiten aluzijom na skori početak priprema nacionalnog tima za evropski šampionat.

Povezana vest:  Andrea Lekić i Dragana Cvijić u konkurenciji za najbolji tim EHF Lige šampiona

Evropsko prvenstvo igra se od 4.do 16.decembra u četiri grada- Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu.