Rukometasice i maskota u Tempu

Kompanija Delhaize Srbija u saradnji sa Rukometnim savezom Srbije u beogradskim Tempo Centrima deliće karte za utakmice Evropskog prvenstva u rukomentu za žene

 
Maskota Evropskog rukometnog prvenstva za žene, već dobro poznata kao Orlica, zajedno sa rukometnim reprezentativkama, Anom Kačarević, Jelenom Nišavić, Jovanom Bartošić, Kristinom Georgijev i Ivanom Milošević, tokom vikenda družile su se sa kupcima Tempa.
Rukometni Savez Srbije pripremio je specijalno iznenađenje za kupce u Tempo centrima. Od ponedeljka, 19. novembra, svakog radnog dana kupovina u Tempo radnjama u Beogradu, potrošačima može doneti karte za utakmice u okviru Evropskog prvenstva u rukometu za žene.
U Tempo Centrima na Vilinim vodama, Kvantašu i Adi Ciganliji za kupovinu radnim danima od 18 do 19 časova u iznosu višem od 5.000 dinara potrošači dobijaju po dve karte za utakmice Evropskog prvenstva. Utakmice za koje će se dobijati besplatne karte igraće se u Kombank Areni, i u pitanju su dueli zakazani za 6. decembar: Srbija – Ukrajina i Češka republika – Norveška, i 8. decembar: Norveška – Ukrajina i Srbija – Češka republika.
Nakon velikog uspeha naših rukometaša na Evropskom prvenstvu, Srbija je dobila organizaciju i Evropskog prvenstva za žene, koje će se održati u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Vršcu od 4. do 16. decembra.

 

Povezana vest:  Brković: Završili smo sezonu na pravi način