ZENSKO_EP_Orlica_logo
EP ŽENE 2012
Duenjas: Teško bez Makarene Agilar

 

Selektor rukometašica Španije Horhe Duenjas izjavio je večeras da je zadovoljan zbog pobede nad Hrvatskom, ali da se u igri njegove ekipe osetio izostanak organizatora igre Makarene Agilar.
-Bez Makarene smo teško kontrolisali igru u napadu, alli smo to kompezovali kvalitetnom odbranom – rekao je Duenjas, na konferenciji za novinare, dodajući da su rukometašice Hrvatske pokazale da se radi o vrlo kvalitetnoj mladoj ekipi.
Selektor Hrvatske Vladimir Canjuga je kazao da je veliki broj tehničkih grešaka koje su načinile njegove igračice direktno odlučio pobednika.
-Ono što zameram mojim igračicama je nepotreban strah koji su imale u ovom meču što je rezultovalo sa čak 23 tehničke greške, a kada se napravi toliko grešaka teško se može očekivati bilo koji drugi rezultat osim poraza – rekao je Canjuga dođući da njegova ekipa što pre treba da zaboravi ovaj poraz i da se okrene pripremi utakmice sa Nemačkom.
Reprezentacija Španije je večeras u Novom Sadu u prvoj utakmici drugog kola Grupe C Evropskog prvenstva za rukometašice savladala Hrvatsku sa 25:21.

Povezana vest:  Reprezentacija Srbije zbog vulkana ostala u Kopenhagenu