partizan seha 2013Partizan stigao u Skoplje

Rukometaši Partizana stigli su u Skoplje u kom sutra sa Vardarom igraju utakmicu 2. kola SEHA lige. Meč počinje u 17:30, a crno-beli kažu da su spremni za borbu sa jednom od najboljih ekipa u ovom takmičenju.
„Naše ambicije su uvek iste, pobedničke, jer nas rejting kluba na to obavezuje. Tako nastupamo i protiv Vardara koji svakako ima mnogo iskusniju ekipu i jedan je od favorita lige. Mi se nadamo da ćemo borbenošću i velikom željom uspeti da im pariramo u većem delu utakmice“, kaže trener Partizana, Aleksandar Brković.
Crno-beli su prethodne dve godine igrali Ligu šampiona tako da već imaju iskustva sa velikim takmičenjima.
„Kao i u Ligi šampiona, tako i ovde ima izuzetno jakih ekipa. Vardar je svakako ozbiljan tim, sigurno među najboljima ove sezone. Kao i obično, maksimalno smo skoncentrisani na protivnika i nije nam mnogo bitno ko je sa druge strane terena. U prvoj utakmici protiv Vojvodine pokazali smo da imamo karakter, sa ovako mladom ekipom borili se svih 60 minuta i tako će biti i sutra protiv Vardara“, tvrdi levo krilo crno-belih, Vanja Ilić.
U prvom kolu SEHA lige, Vardar je u gostima igrao nerešeno sa Metalurgom, dok je Partizan izgubio na Banjici od Vojvodine.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Vuković: Izgoreli smo u želji da što pre prelomimo meč