aleksandar brkovicBrković: Lovćen odlična šansa za prve bodove

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da očekuje da njegova ekipa u duelu sa crnogorskim Lovćenom u subotu osvoji prve bodove u regionalnoj SEHA ligi.
-Verujem da je vreme da osvojimo prve bodove u ovako jakoj SEHA ligi i da počnemo da naplaćujemo sav potencijal koji ova ekipa ima – rekao je Brković.
Tim iz Humske je u proteklih nekoliko dana proučavao ekipu, koja je već doputovala u Beograd.
-Lovćen je dobra i čvrsta ekipa, to je pokazala u prethodna dva kola, ali verujem da pred našim navijačima možemo da ih nadigramo i pobedimo – zaključio je Brković, čiji tim je doživeo poraze u prva dva kola
Desni bek Partizana Nikola Potić, koji je u ovoj sezoni znatno podigao formu, svestan je da crno-beli imaju najmlađu ekipu u istoriji kluba i zbog toga je, kako kaže, iskustvo koje će steći mnogo bitnije od plasmana.
-Prosek godina nam je 21, tako da sigurno ne ciljamo na visok plasman, nego na iskustvo naših igrača koje ćemo ove godine steći i u SEHA ligi, jednoj od najjačih liga u Evropi. U subotu igramo protiv Lovćena i, ako gledamo realno, oni su sigurno jedna od ekipa koje možemo da savladamo jer nisu u rangu Vardara, Zagreba, Metalurga. Tu je naša šansa – zaključio je Potić.
Utakmica trećeg kola regionalne lige između Partizana i Lovćena igra se u petak od 18 sati na Banjici.

Povezana vest:  ČELENDŽ KUP, Otkazan rukometni meč između makedonskog i grčkog kluba