Beogradski festival cvecaDONCAFÉ NA BEOGRADSKOM FESTIVALU CVEĆA

Četvrti beogradski festival cveća tradicionalno će dočekati brojne posetioce ovog vikenda u parku Manjež, a raznovrsni multimedijalni sadržaji, organizovani u osam festivalskih zona, biće upotpunjeni i kutkom za uživanje u kafi. U zoni „IzVrtanje“ posetioci će moći da uživaju u mirisima i ukusima Doncafé napitaka, da saznaju više o biljki kafe i njenom gajenju u kućnim uslovima, a na raspolaganju će im biti i bežična (wi-fi) konekcija na internet, kao i brojni magazini i štampa.
„Većina nas svoj dan započinje sa šoljicom kafe, ali mnogi ne znaju da je kafa egzotična biljka poreklom iz Etiopije. Njeni plodovi nam svakodnevno pružaju trenutke uživanja, a pored toga, mnogi ljubitelji dekorativnog bilja, upravo biljku kafu gaje u kućnim uslovima. Zbog svih onih koji uživaju u čarobnim mirisima kafe, ali i u njenoj dekorativnosti, mi smo i ove godine deo ove manifestacije, a zonu „IzVRTanje“ tradicionalno smo pretvorili u kutak za uživanje u malim svakodnevnim ritualima – druženju uz kafu, magazinima ili zabavi na internetu“ istakla je Olivera Jokić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.
Beogradski festival cveća, kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt, već četvrtu godinu za redom park Manjež pretvara u zelenu pozornicu raznovrsnih sadržaja. U cilju kvalitetnijeg života u skladu sa prirodom, festival okuplja učesnike čiji je rad inspirisan prirodom, cvećem i savremenim konceptima eko-urbanog dizajna. Pored edukativnog karaktera, Festival nudi i kvalitetnu zabavu ljubiteljima muzičkih i vizuelnih umetnosti.

Povezana vest:  Nagrade vredne četiri miliona dinara za više od 1.000 korisnika DinaCard kartica