aleksandar brkovic par reale

Brković želi pobedu protiv Borca

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u predstojećoj utakmici protiv Borca iz Banjaluke, u petom kolu regionalne SEHA lige.
Rukometaši Partizana u subotu od 18 časova na Banjici igraju protiv Borca iz Banjaluke, a povodom 68. rođendana Sportskog društva, uprava kluba odlučila je da ulaz na tu utakmicu bude besplatan.
-U subotu će se sastati dva slavna i prijateljska kluba. Bitno je da u ovoj utakmici možemo da pobedimo i sa takvim motivom ulazimo u meč. Od utakmice sa Zagrebom u prošlom kolu imamo problema sa bolesnim igračima. Svi imamo velike ambicije i želimo da uvećamo broj osvojenih bodova – rekao je Brković.
Posle četiri utakmice u SEHA ligi, Partizan s jednom pobedom i tri boda zauzima pretposlednje, deveto mesto na tabeli, dok je Borac poslednji bez bodova.
Golman Partizana Mihailo Radovanović rekao je da se nada pobedi protiv Borca.
-Nadam se da ćemo baš na rođendan Sportskog društva uspeti da zabeležimo pobedu. U utakmici protiv Lovćena smo pokazali da možemo da igramo i nadigramo protivnika. Siguran sam da ćemo to uspeti i u ovom meču – rekao je Radovanović.
Kako je najavljeno, po završetku utakmice sva deca s tribina moći će da izađu na teren, da pričaju i slikaju se s igračima.
Ekipa Borca u Beograd će doputovati na dan utakmice, a na terenu na Banjici igraće prvi put posle 20 godina.

Povezana vest:  LETNJI DEČIJI RUKOMETNI KAMP „ TERME ČATEŽ SLOVENIJA ’’