igraci sa decom pevaju himnuCrno-beli se družili sa decom u Rakovici

Povodom dana opštine Rakovica, Rukometni klub Partizan organizovao je reviju mini rukometa za decu 3. i 4. razreda svih osnovnih škola sa teritorije opštine Rakovica. Na turniru je učestvovalo 200 dečaka i devojčica, a utakmice su se igrale u Sportskom centru Rakovica.
Rukometnu mini reviju otvorili su predsednik opštine Rakovica, Milosav Miličković i direktor RK Partizan, Aleksandar Blagojević. A sa decom su se družili svi prvotimci Partizana i naučili ih nekim novim rukometnim potezima.
„Čast nam je što je danas sa nama ekipa koja je osvajala trofeje šampiona države, ekipa koja je igrala Ligu šampiona i koja večeras igra bitnu utakmicu protiv francuskog Nanta. Saradnja GO Rakovica i RK Partizan traje nekoliko godina i sve je bolja i ntenzivnija. Drago nam je da sarađujemo sa tako kvalitetnim ljudima“, rekao je po otvaranju turnira Miličković.
Zadovoljstvo saradnjom izrazio je i direktor crno-belog rukometnog kluba.
„Posebno mi je drago što vidim svu ovu decu danas u rukometnim dresovima i što se rukomet vraća u škole i na tv ekrane. GO Rakovica je naš veliki prijatelj i partner u akcijama koje sprovodimo , pa se nadam da ćemo zajedno privoleti što više dece da se bavim rukometom“, kaže Blagojević.
Partizan večeras (19.30) na Banjici dočekuje Nant u prvom meču druge runde kvalifikacija za prestižno takmičenje EHF Kup. Revanš se igra 20. oktobra u Francuskoj.

Povezana vest:  Vuković: Idemo da se predstavimo u najlepšem svetlu