lekic popovic damnjanovic

Andrea Lekić očekuje pobede na početku kvalifikacija

Kapiten Andrea Lekić rekla je danas da će ženska rukometna reprezentacija Srbije predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014. Godine iskoristiti kao pripremu za Svetsko prvenstvo i da očekuje pobede protiv Švajcarske i Slovenije. 
-Na utakmicama u sredu i u nedelju cilj su nam pobede. Imamo malo vremena do početka Svetskog prvenstva u Srbiji, pa moramo da iskoristimo naredne dane za pripremu – rekla je Andrea Lekić na konferenciji za novinare u Beogradu.
Rukometašice Srbije u sredu 23. oktobra od 18 sati u Vrnjačkoj Banji igraju protiv Švajcarske, prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se od 7. do 21. decembra 2014. godine igrati u Hrvatskoj i Mađarskoj. Duel sa Slovenijom na programu je u nedelju, 27. oktobra od 18 sati u hali Tivoli u Sloveniji.
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da veruje u svoj tim i izrazio zadovoljstvo što su se njegove rukometašice odazvale pozivu i pored obaveza u svojim klubovima.
Trener golmana Dragica Đurić rekla je da je atmosfera u ekipi dobra, iako zbog povrede u timu neće biti Dragane Cvijić.
Na spisku selektora Boškovića su golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović i Ana Kačarević.
Leva krila: Svetlana Ognjenović i Jelena Nišavić.
Desna krila: Katarina Krpež i Ivana Milošević.
Pivoti: Dragana Cvijić, Sanja Rajović, Slađana Pop-Lazić i Marija Lojpur.
Bekovi: Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Jovana Stoiljković, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Jelena Erić, Jelena Popović, Jelena Živković i Marina Dmitrović.

Povezana vest:  RADNIČKI U PRVOJ KVALIFIKACIONOJ GRUPI LS