aleksandar brkovic

Brković: Nismo favoriti, ali imamo čemu da se nadamo

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je danas da njegova ekipa ne ulazi kao favorit u meč 7. kola SEHA lige protiv ekipe Nekse iz Hrvatske, ali da može da se nada pobedi.
-Jasno je da mi, na žalost, u ovom momentu ni u jednu utakmicu ne ulazimo kao favoriti, ali smo pokazali da niko sa nama ne može tako lako da izađe na kraj. Borili smo se maksimalno u utakmicama protiv Nanta, odigrali dosta dobro u odbrani i verujem da će tako biti i protiv Neksea. Ukoliko budemo pružili taj nivo igara imamo čemu da se nadamo – rekao je Brković novinarima na stadionu Partizana.
Meč između Partizana i Neksea igra se sutra od 17.00 na Banjici.
-Nekse je dobra ekipa, vicešampion Hrvatske i ekipa sa nekoliko izuzetno perspektivnih i dosta iskusnih igrača. Ako uradimo ono što je do nas, zašto ne bismo pobedili? Bez obzira na sve probleme, siguran sam da smo na pravom putu – kazao je Brković.
Rukometaš crno-belih Igor Mršulja naveo je da očekuje tešku utakicu, ali i pobedu.
-Utakmica će biti teška, ali se nadam da ćemo, ukoliko zadržimo kvalitet odbrane koji smo imali u prethodne dve utakmice i uz poboljšan napad, uspeti da se suprotstavimo protivniku i da ćemo izvojevati pobedu – rekao je Mršulja.
Fudbaler Partizana Milan Obradović, koji je promoter predstojeće utakmice u okviru akcije „Rukomet se vratio“, pozvao je navijače da dođu na utakmicu u što većem broju i podrže mladi tim.
-Imamo mlad tim i nadam se da je sve ovo što se radi zbog budućnosti rukometa i da će u skorije vreme biti dosta boljih rezultata – kazao je Obradović.
Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke i rukometni klub Partizan se priključio toj borbi, pa će igrači crno-belih, između ostalog, na sutrašnjem meču imati roze pertle na patikama.
Predsednica Udruženja „Budimo zajedno“ Jasmina Lukić zahvalila se Partizanu što se priključio akciji i borbi protiv raka dojke.
-Zahvaljujem se Rukometnom klubu Partizan što podržava akciju i žene na svom putu lečenja, što podržava podizanje svesti da žene moraju da vode računa o svom zdravlju… Ovo je divna akcija I Partizan je prvi klub koji se uključio u rad udruženja – kazala je Lukić.

Povezana vest:  Butulija: Marjanović želi da ugasi Crvenu zvezdu