nikola potic potpisao za krkuPotić potpisao za Krku

Pauzu u Gasprom Južni tok ligi iskoristio je Nikola Potić koji je otišao na probe u slovenačku Krku. Desni bek Partizana, koji je u crno-belom dresu proveo 5 sezona, uspešno je prošao provere i karijeru nastavlja upravo u ekipi Krke iz Novog Mesta.
„Posle 5 sezona u Partizanu, klubu za koji navijam i u koji ću se sigurno jednog dana vratiti, odlazim u Sloveniju. Neće mi biti lako, ali odlazim u klub u kome radi trener mlade reprezentacije Slovenije i moći ću dalje da napredujem“, kaže Potić
Sada već bivši igrač Partizana zahvalan je Upravi crno-belih i stručnom štabu na svemu što su ga naučili prethodnih godina.
„Zahvaljujem Partizanu na svemu, a naročito treneru Josipu Draslaru i direktoru Aleksandru Blagojeviću, koji su me uvek podržavali, i u mene verovali, samim tim – bili mi i najveća podrška svih ovih godina“, dodaje Nikola.
Potić je sa Partizanom 2 puta bio šampion države, 2 puta osvojio Kup, i isto toliko puta i Super Kup. Trenutno je član juniorskog nacionalnog tima Srbije, a kao pionirski reprezentativac osvojio je bronzanu medalju na EYOF-u 2011. godine.

Povezana vest:  Crno-beli u Sarajevu