Rukomet se vratio Grupa JNAGRUPA JNA – NOVI PROMOTER KAMPANJE RUKOMETNOG KLUBA PARTIZAN

Rukometni klub Partizan nastavlja kampanju pod nazivom „RUKOMET SE VRATIO!“ kojom se Beograđani animiraju za posetu utakmicama, a navijači pozivaju na nenasilno ponašanje i fer navijanje.
U kampanji učestvuju osobe iz sportskog i društvenog života koje daju posebnu vrednost porukama kampanje. Promoteri utakmice protiv ekipe Vardara iz Skoplja je Grupa JNA čiji je album prvenac izašao 2013. godine kada su i održali koncert na proslavi titule FK Partizan pred više od 20000 ljudi. Marko Trmčić Krsma, frontmen Grupe JNA kaže da su “Podsećanje i želja za vraćanjem subkulture koja je obeležila i davala uvek poseban šmek “Jugu“ i “Grobarima“, kao i želja da ista ponovo obeleži nove generacije koje dolaze.“ – reči koje najbolje opisuju ciljeve Grupe JNA.
Partizan pred domaćom publikom traži drugu pobedu u Gasprom Južni tok ligi, a na Banjicu dolazi Vardar.
„Pozivamo sve navijače da podrže ove mlade momke u sredu 20. novembra protiv Vardara. U toku su intenzivne pripreme, a podrška sa tribina je uvek osmi igrač. Vidimo se na Banjici!“, stoji u u zajedničkom saopštenju RK Partizan i Grupe JNA. Utakmica se igra u sredu od 18 sati, u SC Voždovac na Banjici.

Povezana vest:  EP KADETA, Orlići maksimalno u drugi krug, Pala i Danska