partizan seha 2013

Popović se nada pobedi protiv Lovćena u regionalnoj ligi

Rukometaš Partizana Ivan Popović rekao je danas da nijedan protivnik ne bi trebalo olako da shvata njegovu ekipu i da se nada pobedi protiv Lovćena, u 12. Kolu regionalne lige. 
-Očekujemo tešku utakmicu, ali naša spremnost, disciplinovana odbrana i srčanost daju nam za pravo da se nadamo novoj pobedi. Iako smo jedna od mlađih ekipa u ligi pokazali smo da možemo sasvim ravnopravno da se borimo i pariramo ekipi kao što je Vardar, iako nismo pobedili. To pokazuje da nijedna ekipa ne treba da nas shvati olako – rekao je pivotmen Partizana Ivan Popović. 
Rukometaši Partizana otputovali su danas u Crnu Goru, gde će sutra od 18 sati na Cetinju igrati protiv Lovćena, utakmicu 12. Kola regionalne lige. Partizan je poslednji, 10. na tabeli sa jednom pobedom iz 10 utakmica, a jedinu pobedu ostvario je protiv Lovćena u Beogradu (26:23). Crnogorska ekipa je osma na tabeli sa dve pobede, dva remija i šest poraza.
-Željni smo još jedne dobre partije i bodova. Nadam se da ćemo u tome imati podršku naših navijača kojih ima puno u Crnoj Gori – rekao je trener Partizana Aleksandar Brković. 

Povezana vest:  Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost