bojan peric u svlacioniciBojan Perić promoter Rukometnog kluba Partizan

Rukometaši Partizana na utakmici 12. kola Gasprom Južni tok lige u kojoj sutra od 18 sati dočekuju Brest Meškov – nastavljaju sa akcijom „Rukomet se vratio“, pa je zvanični promoter susreta sa Brestom poznati glumac Bojan Parić.
Glumca Bojana Perića, u svojim „prostorijama“, tačnije – u svlačionici, primili su igrači Partizana koji su ga upoznali sa pripremama za utakmicu sezone. Prvotimci su mu objasnili da je SEHA Liga sigurno najkvalitetnije takmičenje u ovom delu Evrope, a smatra se i drugom najjačom rukometnom ligom na svetu, odmah iza Bundeslige, pošto 5 od 10 klubova igra Ligu šampiona.
Perić je pohvalio sportsku atmosferu na utakmicama i igračima i Upravi kluba poželeo puno uspeha u ovoj, ali i narednim sezonama. Tom prilikom je obećao da će u drugom delu sezone bodriti ekipu iz prvog reda, a ukoliko pobede sutra – biće im domaćin na jednoj od projekcija Perićevog filma „Vojna akademija 2“.
-Kao neko ko je porodično vezan za Sportsko društvo Partiza, dužnost mi je da se odazovem ovakvim akcijama. Rukomet je jedan od sportova gde imamo veliku tradiciju i zato pozivam sve navijače da, zajedno sa mnom, podrže sutra ove mlade momke u, možda, njihovoj velikoj pobedi“, rekao je Perić.
Uz akciju „Rukomet se vratio – kapiteni oba tima na utakmicu će izaći u majicama sa logotipom kampanje za borbu protiv mržnje na internetu.
-Kampanja je prisutna gde su mladi – u skolama, kancelarijama za mlade, na izložbama i muzičkim festivalima, i verujemo da je ukljucivanje RK Partizan idealna prilika da postane vidljivija i na sportskim manifestacijama – izjavila je PR nacionalne kampanje za borbu protiv govora mrznje na internetu, Marija Minić.
S obzirom na to da je u nedelju Rukometni klub Partizan, u saradnji sa Rukometnim savezom Beograd, organizovao simulaciju Svetskog prvenstva, utakmici će prisustvovati i deca koja su na ovom takmičenju osvojila 1,2,3 i 4. mesto. Oni će na poluvremenu učestvovati u nagradnoj igri, a nagrade za pobednike, ali i gledaoce, obezvedio je Veterinarski zavod Subotica.

Povezana vest:  Očekivani poraz rukometašica Jagodine od Viborga