Sasa Boskovic selektor zenske reprezentacijeBošković: Biće lakše nego sa Japanom

Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković istakao je danas da ne očukuje težak meč sa Alžirom u drugom kolu prvenstva sveta, ali i da njegova ekipa mora ozbiljnije da shvati protivnika.
-Igrali smo sa Alžirkama kada smo ih pobedili u Turskoj na Mediteranskim igrama i imaju po dva dobra leva i desna beka. Dobri su šuteri, ali mislim da će nam biti mnogo lakše nego sa Japanom. Treba bolje da uđemo u utakmicu, jer smo mi sami sebi najveći problem. Bitno je da su sve devojke igrale, a takav slučaj će i sutra biti jer želim da odmorim igračice za mečeve u utorak i sredu. Ono što Srbija treba da uradi jeste da se nađe na postolju 22. Decembra – rekao je Bošković koji se zahvalio niškoj publici na sjanoj podršci.
Desno krilo srpske reprezentacije Katarina Krpež istakla je da želi da se isprave greške iz meča sa Japanom.
-Mislim da sam imala veliki udeo u pobedi, ali mogu mnogo bolje i potrudiću se da na sledećoj utakmici to uradim. Očekujem pobedu protiv Alžira i da ispravimo greške sa prethodne utakmice. Već smo ih jednom pobedile, iako smo bile nekompletne. Najbitnije je da mi gledamo nas i našu igru – zaključila je Krpež.
Rukometašica reprezentacije Srbije Jelena Popović je naglasila da je spremna za sutrašnju utakmicu, iako je zbog udarca u nos sa Japanom propustila ostatak meča.
Meč između Srbije i Alžira igra se sutra od 18 sati.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Poljska ubedljivo savladala Slovačku