Sasa Boskovic najbolji trener na republickom nivouSaša Bošković izabran za najboljeg trenera na republičkom nivou

Sportska redakcija RTV YuEco iz Subotice po 16 put proglasila je najbolje trenere na gradskom i na republičkom nivou. Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković, izabran je za najboljeg trenera na republičkom nivou, koji je sa ženskom rukometnom reprezentacijom u decembru 2013. godine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u rukometu za žene koje se održalo u Srbiji.
-Veoma prijatno iznenađenje za mene, s obzirom da je bilo još velikih trenera, imena, prijatno sam iznenađen što su me izabrali. Ovo priznanje nije samo moj uspeh, već uspeh mog stručnog štaba, reprezentativki i Rukometnog saveza Srbije. Hvala svima koji nas prate i navijaju za reprezentaciju – istakao je Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezenatcije Srbije.
Trener sa najbolje postignutim rezultatima u prošloj godini je Branislav Zeljković trener rukometnog kluba Spartak Vojput. Njegovim dolaskom u klub ekipa je ušla u viši rang takmičenja, a uspešno su igrali i u Evropi. U mečevima sa ekipom iz Luksemburga nedostajao im jedan gol za plasman među osam najboljih u Čelendž kupu. Subotički rukometaši bore se za što bolji plasman u superligaškom takmičenju.
Prisutne je pozdravio i član Gradskog veća Subotice, zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac, a dodeli nagrada prisustvovao je i Velimir Marjanović, predsednik Rukometnog saveza Srbije i Slobodan Višekruna, generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine.

Povezana vest:  Poraz rukometašica i u drugom meču u Hrvatskoj