Partizan - Nexe 1Partizan, opet, nesrećno izgubio

Rukometaši Partizana izgubili su u poslednjoj sekundi od Zagreba na svom terenu. Nakon što je Marsenić izjednačio na 30:30, 4 sekunde pre kraja Stepančić dovodi svoj tim do novih bodova. Iako je u prepunoj hali svih 60 minuta vladala navijačka atmosfera, nakon tog pogotka usledio je muk posle kog su svi neko vreme samo stajali nemi, a semafor pokazivao 31:30 za goste.
Crno-beli su celu utakmicu odigrali jako sa Zagrebom i pružili potpuno drugačiju sliku od prvog susreta, kada su izgubili sa 12 razlike.
-Čestitam Zagrebu na osvojena dva boda, opravdali su ulogu favorita. Partizan je, s druge strane, pokazao da može da se nosi sa svima, zbog čega mi je izuzetno drago. Žao mi je što nismo odigrali barem nerešeno, ovaj tim je to zaslužio. Naši planovi se znaju, želimo da osvojimo šampionsku titulu u državi i sve što radimo samo je korak ka tome“ -rekao je novi kapiten Partizana, Vladimir Mandić.
Strateg crno-belih bio je nakon utakmice ponosan na svoje igrače.
-Najveći utisak sa utakmice mi je to što nismo pali posle velikog vođstva Zagreba od 4 gola prednosti. Ali, igrali smo protiv ekipe koja će sigurno biti učesnik TOP 16 faze Lige šampiona i zbog toga sam zaista ponosan na svoje igrače kako su se nosili. Malo nam je falilo danas, ali, kao što Mandić kaže, najbitnije je da u domaćem šampionatu odigramo najbolje – kaže strateg crno-belih, Aleksandar Brković.
Partizan u subotu putuje u goste Borcu, a meč počinje u 20 sati.

Povezana vest:  Rukometni čas za novosadske osnovce