rukomet liga najava 1
Najava početka plej-ofa u Super rukometnoj ligi Srbije
 
Predstavnici Super rukometne lige Srbije održali su konferenciju za medije kako bi najavili početak plej-ofa. Konferenciji za medije prisustvovali su  treneri i predstavnici šest klubova učesnika, branioc krune Vojvodine, vicešampšiona Partizana, kao i četiri prvoplasirana tima iz nedavno završenog ligaškog dela takmičenja Metaloplastike, Železničara, Radničkog i Crvene Zvezde.
-Prvi put u istoriji srpskog rukometa igraće se plej-of. Čestitam ekipama koje su izborile plasman, očekujem da će borba za prvo mesto biti na nivou i želim klubovima uspeh u takmičenju / rekao je Vladislav Jovanović, direktor Super rukometne lige Srbije.
-U subotu je održan sastanak sa sudijama i delegatima u plej-ofu, niko neće biti privilegovan, svaka namerna greška biće sankcionisana. Klubovima želim uspeh u takmičenju, a pozivam sve rukometne trenere da poštuju fer plej u utakmicama koje slede – rekao Slobodan Višekruna, pomoćnik direktora za sudijska pitanja Slobodan.
Specijalni gost konferencije, bio je i glumac Vojin Ćetković, koji se osvrnuo na svoju igračku karijeru i plej-of koji će se igrati.
-Pošto nisam uspeo kao rukometaš, sada sam ovde da kao glumac podržim ovo takmičenje. Kultura i sport su slika opšteg stanja u društvu, i treba da se potrudimo da što bolju sliku pošaljemo u svet. Kada sam ja igrao rukomet, teže je bilo osvojiti domaće prvenstvo, nego Ligu šampiona. Nadam se da će ovaj sistem takmičenja i plej-of okupiti najbolje klubove i da će se publika vratiti u hale da navija – istako je Vojin Ćetković.
Svi prisutni treneri izrazili su zadovoljstvo što su se  našli u plej-ofu, i očekuju da će takmičenje biti neizvesno do samog kraja, kao i da će utakmice biti posećene.
Sve utakmice plej-ofa biće prenošene putem interneta, na zvaničnoj stranici Super rukometne lige Srbije.
 
PHOTO: ATA Stars
rukomet liga najava 2
Povezana vest:  Matić: Imamo veliki potencijal, OI u Riju ostaju cilj