Jovanovski trening Fed kup Bukurest10

Tim Srbije trenirao u Bukureštu, Vraneš zadovoljan

Ženska teniska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Bukurešt na duel s Rumunijom u borbi za opstanak u Drugoj grupi Fed kupa, a selektor Dejan Vraneš rekao je da je zadovoljan uslovima na terenu. Nisu doputovale Ana Ivanović i Jovana Jakšić, koje su u Beogradu zbog terapije, ali bi trebalo da se u sredu ili četvrtak priključe timu. 
-Imali smo prvi trening, uslovi su zadovoljavajući. Imamo još pet dana da se priviknemo na podlogu i uslove. Tereni obično nisu u dobrom stanju u ovo doba godine, ali ovaj je odličan – rekao je Vraneš posle prvog treninga. 
Na centralnom terenu „Arenele“ danas je trenirala Bojana Jovanovska, a sutra će najmlađa članica Fed kup reprezentacije Srbije Nina Stojanović. Pobednik ovog duela igraće u drugoj Svetskoj grupi, a poraženi ide u prvu grupu Evroafričke zone. 
-Nismo još stigli da pogledamo ko je ovde iz protivničke ekipe, ali verovatno su i one u punom sastavu. Narednih nekoliko dana gledaćemo njihov trening i videti koja je u kakvoj formi – rekao je Vraneš. 
Jovanovski je prethodne dve nedelje trenirala na šljaci i prilagođavala se podlozi. Žreb za Fed kup u Bukureštu održaće se u petak u 13.00. 

Povezana vest:  Šarapova pobedila Pliškovu, Rusija izjednačila na 1:1