novak djokovic finale indi 1

VIMBLDON 2014

Danas Đoković protiv Čilića, na terenu Zimonjić i Jovanovski

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra danas protiv Hrvata Marina Čilića meč četvrtfinala na Vimbldonu, a pored njega na teren će još i Nenad Zimonjić, Bojana Jovanovski i juniorka Ivana Jorović.
Đoković je postavljen za prvog nosioca na turniru, a duel sa Čilićem igraće na terenu broj jedan. Tamo program počinje u 13 sati po srednjeevropskom vremenu, a Đokovićev i Čilićev duel je drugi po redu.
Bojana Jovanski će u paru sa Hrvatom Matom Pavićem igrati meč drugog kola miks dubla protiv Indijke Sanije Mirze i Rumuna Orije Tekaua. Taj meč je četvrti po redu na terenu broj tri na kojem sutrašnji program počinje u 12.30.
Nenad Zimonjić i Australijanka Samanta Stosur igraju meč trećeg kola miks dubla sa Mađaricom Timeom Baboš i Amerikancem Erikom Butorcem. To je treći meč na terenu broj 18, gde program počinje takođe od 12.30.
Ivana Jorović i Britanka Kejti Bulter će u prvom kolu juniorskog dubla odmeriti snage sa Jevgenijom Levašovom i Australijankom Seonom Mendez. Ovo je peti meč na terenu broj sedam.

Povezana vest:  ATP MAJAMI, SERIJA 1.000, Pao i Janko