PEZO_SERBIA_OPEN_2010SERBIA OPEN 2010

Peugeot oficijelno vozilo

 

Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, i ove godine je omogućio da Peugeot bude oficijelno vozilo ATP turnira „Serbia Open”, koji se održava na terenima Sportsko-rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović” u Beogradu.

Kroz ovo sponzorstvo kompanija Verano Motors je po drugi put dala podršku realizaciji jednog od najznačajnijih sportskih događaja u Beogradu i Srbiji. Kao Peugeot-ov predstavnik za Srbiju i Crnu Goru, učesnicima vrhunskog takmičenja u muškom profesionalnom tenisu, pružiće priliku da uživaju vozeći se u automobilima sa znakom lava čuvene francuske kompanije.

Povezana vest:  AO 2013, Ferer: Nisam imao nikakve šanse za pobedu

Po ugledu na kompaniju Peugeot, koja ove godine obeležava 26 godina od kako je partner i 21 godinu od kako je oficijelno vozilo teniskog turnira Roland Garros, želja kompanije Verano Motors je da ova vrsta sponzorstva postane tradicija i u Srbiji.

Budući da Verano Motors podržava projekte i događaje koji doprinose razvoju našeg društva i zemlje, i ove godine na „Serbia Open-u” daće svoj doprinos srpskom sportu podržavajući naše najbolje tenisere.

Povezana vest:  WIMBLDON 2012, Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik u polufinalu