ziki bozoljacZimonjić: Žao mi je, ali i dalje imamo prednost
 
Srpski teniski reprezentativac Nenad Zimonjić kazao je da mu je žao što on i Ilija Bozoljac nisu danas timu doneli opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, ali da ekipa i dalje ima veliku prednost u duelu sa Indijom.
On i Bozoljac su dobili prva dva seta u Bangaloru, ali je posle Zimonjić imao problema sa zdravljem, tako da su izgubili od Leandera Paesa i Rohana Bopane.
-Mogao sam da budem zadovoljan igrom do tada, posle toga sam pao. Svestan sam toga i nema izgovora. I dalje imamo 2:1 i sutra nas čekaju dva izuzetno važna meča. Verujem da su Duci (Dušan Lajović) i Filip (Krajinović) spremni. Žao mi je što Ilija i ja nismo doneli pobedu Srbiji – rekao je Zimonjić.
Selektor Bogdan Obradović čestitao im je na borbi, rekavši da je to suština Dejvis kupa i kazao da tim nije izgubio optimizam.
-Ulazimo u treći dan sa velikom prednošću od 2:1. Imamo veliko samopouzdanje, ostajemo sa pozitivnom energijom. Ovakvi porazi teško padaju, jer su obojica zaslužili da pobede. Ovo su teške rane, ali prevazići ćemo i to. Idemo uzdignuta čela u novi dan – rekao je Obradović.
Povezana vest:  DAVIS CUP 2012, Lajović doneo Srbiji četvrtu pobedu protiv Šveđana