Niggor jesen 2014Odigrani mečevi prvog dana 12. Hugo Boss teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije

Još jednom je nebo pokazalo sklonost ka tradicionalnom Hugo Boss teniskom turniru poznatih ličnosti Srbije. Najbolji rekreativni teniseri među poznatim ličnostima su dali svoj doprinos promociji drugarstva, fer-pleja i zdravog načina života na sunčanim terenima teniskog centra „Novak“. Humanitarni fond turnira i ove jeseni posvećen je Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“, dok su organizatori turnira najavili i pokretanje otvorenog fonda za podršku našim mladim profesionalnim teniserima i teniserkama u ATP i WTA konkurenciji.
Publika je imala zadovoljstvo da pozdravi sjajne poteze učesnika u muškom i ženskom singlu i muškom dublu, među kojima su se istakli Savo Milošević, Haris Džinović, Niggor, Gagi Jovanović, Dražen Dalipagić, Dušan Borković, Joca Stefanović, Bata Mirković, Milan Bošković, Radmilo Mihajlović, Adriana Čortan , Ceca Danilović, Aleksandar Gajšek, Jelena Zana.
Najneizvesniji mečevi odigrani su između Niggora i Filipa Miletića, Dražena Dalipagića i Bate Mirkovića, Gagija Jovanovica i Joce Stefanovića.
Najmlađi teniski asovi na osmom Imlek mini tenis openu još jednom su prikazali visoki nivo tenisa za njihov uzrast, među kojima se već naziru naslednici naših teniskih šampiona…

Povezana vest:  Đoković: Nadal i Federer su me učinili dobrim igračem

Za nedelju planirani mečevi :

Četvrtfinale muškog singla:

10h Milan Bošković / Gagi Jovanović ; Savo Milošević / Žarko Lazetić

11h Aleksandar Gajšek / Radmilo Mihajlović; Dražen Dalipagić / Igor Miklja

Slede ženski singl finale muški polufinalni finalni mečevi.

Pre finalnog meča, u nedelju, odigraće se egzibicioni mecč između jedne od najboljih juniorki sveta Ivane Jorović i našeg najbolje rangiranog mladog ATP tenisera iz svoje generacije – Peđe Krstina. Trofeje pobednicima uručiće najuspešniji srpski teniski trener u ATP i WTA konkurenciji ove sezone – Nemanja Kontić oko 17:30.
Ulaz na teniski čelendzer poznatih je i ove godine slobodan, pa vas pozivamo da se priključite brojnoj publici koja uživa u sjajnom tenisu i druženju sa poznatima na terenima Teniskog centra „Novak“!

Povezana vest:  AO 2014, Sutra na teren izlaze Janković, Jovanovski i Lajović