jelena_i_ana_dubl_fed_kupWTA MADRID, „OBRAČUN KOD OK KORALA“

Tačno u podne sastaju se Ana Ivanović i Jelena Janković

 

Ko je bolji? Ko je razradio bolju taktiku za teren u Madridu? Koja je srpska teniserka ustala na levu nogu i kojoj je DANAS dan?! I, na kraju, koja će od dve srpske teniserke, trenutnu najbolje rangirane na WTA listi proći u treće kolo WTA turnira u Madrdu. Ovo će biti pravi „Obračun kod OK korala“!

Povezana vest:  ATP AKAPULKO, David Ferer u finalu u Akapulku

Sve to će se saznati do 14 časova a meč je planiran za 12 sati! Naime, Ana Ivanović dobila je vajld kartu za učešće na turniru u Madridu a žreb je hteo da se sastane sa JJ u drugom kolu. Sa druge strane Jankovićeva je postavljena za sedmog nosioca na turniru a obe takmičarke bile su slobodne prvo kolo i, samim tim imale su više vremena za odmor, koncentraciju i razradu tehnike.

Povezana vest:  Venus Vilijams se povukla sa turnira u Dohi zbog povrede

Koja bude bolja, koja pobedi u trećem kolu igraće protiv Anabele Medine Garigues (Španija) koja je u prvom kolu pobedila Jie Zeng (Kina) a u drugom Marion Bartoli iz Italije sa 2:1 u setovima.

Ana je na turniru u Rimu blistala. Bila je ona stara. Servis joj je savršeno funkcionisao i delovala je kao stara, svima je vratila osmehe na lice. Jelena Janković je u finalu Rima izgubila ali je deklasirala sestre Vilijams i još neke „devojke“ sa kojima je, u bokserskom žargonu, obrisala pod.

Povezana vest:  Novak Đoković žrtva nameštaljki prilikom žreba!?

Jedno je sigurno poražena u drugom kolu inkasiraće 80 WTA poena i 15.150 evra dok će pobednica imati zagarantovanih 140 poena i 25.500 evra koliko iznosi plasman u treće kolo.