AA tennis ball racquet„Trofej Beograda“ u tenisu na Košutnjaku
 
Pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, od 27. decembra do 3. januara održaće se „Trofej Beograda 2014″ u tenisu, jedanaesti po redu, za dečake i devojčice do 12 godina.
Turnir je međunarodnog nivoa i nalazi se u kalendaru Tennis Europe, a organizator je Teniski savez Beograda. Turnir će se održati na terenima Teniskog kluba „Trim“, koji se nalazi na Košutnjaku (Kneza Višeslava 72). Dodatni teren koji će se koristiti u prva tri dana, jer će tada biti najveći broj mečeva, biće u Teniskom klubu „Đukić“.
Kvalifikacije za ovaj turnir počeće 27. decembra, a glavni turnir biće 29. decembra. Pored singl-mečeva, igraće se i dubl za dečake i devojčice. Za one koji izgube u prvom kolu glavnog turnira održaće se i utešni turnir, pa će svi ponovo biti u prilici da igraju bar još jedan meč. Na „Trofeju Beograda“ u tenisu učestvovaće oko sto mladih tenisera iz 13 zemalja (Republika Srpska, Crna Gora, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Ruska Federacija, Nemačka, Francuska, Sjedinjene Američke Države i Srbija).
Povezana vest:  Krajinović bolji od Gofana za treće kolo Indijan Velsa